Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/38028Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Жуков В. В. | - |
| dc.contributor.author | Нечепуренко К. Б. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-11T19:45:58Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-11T19:45:58Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Жуков В. В. Інноваційні тенденції розвитку готельно - ресторанного бізнесу / В. Жуков, К. Нечепуренко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку індустрії гостинності і крафтових виробництв : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 95-річчю заснування Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, 20 листопада 2025 р. : тези допов. - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2025. – С. 225-227. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/38028 | - |
| dc.description.abstract | Проаналізовано тенденції впровадження інновацій у готельно-ресторанному господарстві, які забезпечать нові перспективи з метою розширення послуг. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
| dc.subject | інноваційні тенденції | uk_UA |
| dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
| dc.title | Інноваційні тенденції розвитку готельно - ресторанного бізнесу | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Тези _ Жуков, Нечепуренко.pdf | 1,33 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.