Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/38028
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖуков В. В.-
dc.contributor.authorНечепуренко К. Б.-
dc.date.accessioned2025-12-11T19:45:58Z-
dc.date.available2025-12-11T19:45:58Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЖуков В. В. Інноваційні тенденції розвитку готельно - ресторанного бізнесу / В. Жуков, К. Нечепуренко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку індустрії гостинності і крафтових виробництв : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 95-річчю заснування Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, 20 листопада 2025 р. : тези допов. - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2025. – С. 225-227.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/38028-
dc.description.abstractПроаналізовано тенденції впровадження інновацій у готельно-ресторанному господарстві, які забезпечать нові перспективи з метою розширення послуг.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectінноваційні тенденціїuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.titleІнноваційні тенденції розвитку готельно - ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези _ Жуков, Нечепуренко.pdf1,33 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.