Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/38029Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Жуков В. В. | - |
| dc.contributor.author | Міщерюк А. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-11T19:48:44Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-11T19:48:44Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Жуков В. В. Основні методи просування та системи збуту продукції готельного і ресторанного бізнесу / В. В. Жуков. А. Міщерюк // Актуальні проблеми та перспективи розвитку індустрії гостинності і крафтових виробництв : матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 95-річчю заснування Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, 20 листопада 2025 р. : тези допов. - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2025. – С. 222-224. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/38029 | - |
| dc.description.abstract | Розглянуто просування збуту продукції у готельно-ресторанному бізнесі, спрямованого на інформування потенційних споживачів. Проаналізовано основні методи просування продукції: реклама, зв’язки з громадськістю, стимулювання збуту, PR-діяльність (зв’язки з громадськістю), особисті продажі та інтернет-маркетинг. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
| dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
| dc.subject | методи просування продукції | uk_UA |
| dc.subject | система збуту продукції | uk_UA |
| dc.title | Основні методи просування та системи збуту продукції готельного і ресторанного бізнесу | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Тези _Жуков, Міщерюк.pdf | 1,33 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.