Поиск


Текущие фильтры:


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 1-10 из 13.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2021Аналіз екоусвідомленої харчової поведінки як фактора формування екологічної сталостіІвашура А. А.; Борисенко О. М.
2021Стале харчування як екологічний маркер в індустрії гастрономічного туризмуІвашура А. А.; Борисенко О. М.; Солдатенко А. О.
2021Використання нутра-ергономічних стратегій і рекомендацій як факторів сталості харчування на виробництвіІвашура А. А.; Борисенко О. М.; Северинов О. В.
2021Субсолідусна будова системи MgO – FeO – Al2O3Борисенко О. М.; Логвінков С. М.; Шабанова Г. М.; Корогодська А. М.; Івашура М. М.; Івашура А. А.
2021Основні перешкоди на шляху екологічних товарівІвашура А. А.; Шевченко Д.
2021Особливості фазоутворення шпінельних сполук у системі MgO – Al2O3 – TiO2 – FeOБорисенко О. М.; Логвінков С. М.; Остапенко І. А.; Шабанова Г. М.; Івашура А. А.
2021Усвідомлене споживання в контексті глобальної екологічної політики урбанізованих територійБорисенко О. М.; Солдатенко А. О.; Толмачова М. В.; Івашура А. А.
2021Аналіз сталого споживання і виробництва в УкраїніІвашура А. А.; Борисенко О. М.; Савченко М. Ф.; Дитиненко С. О.
2021Сталість як позитивна тенденція у виробництвіІвашура А. А.; Борисенко О. М.; Логвінков С. М.
2021Сучасні проблеми міста в умовах кліматичного дисбалансуІвашура А. А.; Борисенко О. М.; Логвінков С. М.