Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/13435
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сидорова К. С. | - |
dc.contributor.author | Sidorovа K. S. | - |
dc.date.accessioned | 2016-08-05T07:22:13Z | - |
dc.date.available | 2016-08-05T07:22:13Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Сидорова К. С. Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів / К. С. Сидорова // Фізичні та комп'ютерні технології: праці 19-ої Міжнар. наук.-практ. конф., 25–26 червня 2014, м. Харків. – Харків: ДП ХМЗ "ФЕД", 2014. – С. 187 – 189. | en_US |
dc.identifier.uri | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13435 | - |
dc.description.abstract | За результатами проведених теоретичних і експериментальних досліджень удосконалена технологія випічки хліба шляхом заміни існуючого обладнання та інгредієнтів, що дозволяє підприємству отримувати більший дохід від своєї діяльності. | en_US |
dc.description.abstract | По результатам проведенных теоретических и экспериментальных исследований усовершенствована технология выпечки хлеба путем замены существующего оборудования и ингредиентов, что позволяет предприятию получать больший доход от своей деятельности. | en_US |
dc.description.abstract | The results of theoretical and experimental studies advanced technology of making bread by replacing existing equipment and ingredients, allowing the company to get more revenue from their activities. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.subject | виробництво хлібобулочних виробів | en_US |
dc.subject | технологія випічки хліба | en_US |
dc.subject | заміна існуючого обладнання та інгредієнтів | en_US |
dc.subject | дохід від діяльності | en_US |
dc.subject | производство хлебобулочных изделий | en_US |
dc.subject | технология выпечки хлеба | en_US |
dc.subject | замена существующего оборудования и ингредиентов | en_US |
dc.subject | доход от деятельности | en_US |
dc.subject | bakery products | en_US |
dc.subject | bread baking technology | en_US |
dc.subject | the replacement of existing equipment and ingredients | en_US |
dc.subject | income from operations | en_US |
dc.title | Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів | en_US |
dc.title.alternative | Совершенствование технологии производства хлебобулочных изделий | en_US |
dc.title.alternative | Improvement Technology Bakery | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Располагается в коллекциях: | Статті (ЗСЖіБЖ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
конф 19 стр 187 Сидорова, рук Шкурупий.pdf | 187,69 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.