Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/13435
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСидорова К. С.-
dc.contributor.authorSidorovа K. S.-
dc.date.accessioned2016-08-05T07:22:13Z-
dc.date.available2016-08-05T07:22:13Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationСидорова К. С. Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів / К. С. Сидорова // Фізичні та комп'ютерні технології: праці 19-ої Міжнар. наук.-практ. конф., 25–26 червня 2014, м. Харків. – Харків: ДП ХМЗ "ФЕД", 2014. – С. 187 – 189.en_US
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13435-
dc.description.abstractЗа результатами проведених теоретичних і експериментальних досліджень удосконалена технологія випічки хліба шляхом заміни існуючого обладнання та інгредієнтів, що дозволяє підприємству отримувати більший дохід від своєї діяльності.en_US
dc.description.abstractПо результатам проведенных теоретических и экспериментальных исследований усовершенствована технология выпечки хлеба путем замены существующего оборудования и ингредиентов, что позволяет предприятию получать больший доход от своей деятельности.en_US
dc.description.abstractThe results of theoretical and experimental studies advanced technology of making bread by replacing existing equipment and ingredients, allowing the company to get more revenue from their activities.en_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectвиробництво хлібобулочних виробівen_US
dc.subjectтехнологія випічки хлібаen_US
dc.subjectзаміна існуючого обладнання та інгредієнтівen_US
dc.subjectдохід від діяльностіen_US
dc.subjectпроизводство хлебобулочных изделийen_US
dc.subjectтехнология выпечки хлебаen_US
dc.subjectзамена существующего оборудования и ингредиентовen_US
dc.subjectдоход от деятельностиen_US
dc.subjectbakery productsen_US
dc.subjectbread baking technologyen_US
dc.subjectthe replacement of existing equipment and ingredientsen_US
dc.subjectincome from operationsen_US
dc.titleУдосконалення технології виробництва хлібобулочних виробівen_US
dc.title.alternativeСовершенствование технологии производства хлебобулочных изделийen_US
dc.title.alternativeImprovement Technology Bakeryen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
конф 19 стр 187 Сидорова, рук Шкурупий.pdf187,69 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.