Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/13435
Назва: | Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів |
Інші назви: | Совершенствование технологии производства хлебобулочных изделий Improvement Technology Bakery |
Автори: | Сидорова К. С. Sidorovа K. S. |
Теми: | виробництво хлібобулочних виробів технологія випічки хліба заміна існуючого обладнання та інгредієнтів дохід від діяльності производство хлебобулочных изделий технология выпечки хлеба замена существующего оборудования и ингредиентов доход от деятельности bakery products bread baking technology the replacement of existing equipment and ingredients income from operations |
Дата публікації: | 2014 |
Бібліографічний опис: | Сидорова К. С. Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів / К. С. Сидорова // Фізичні та комп'ютерні технології: праці 19-ої Міжнар. наук.-практ. конф., 25–26 червня 2014, м. Харків. – Харків: ДП ХМЗ "ФЕД", 2014. – С. 187 – 189. |
Короткий огляд (реферат): | За результатами проведених теоретичних і експериментальних досліджень удосконалена технологія випічки хліба шляхом заміни існуючого обладнання та інгредієнтів, що дозволяє підприємству отримувати більший дохід від своєї діяльності. По результатам проведенных теоретических и экспериментальных исследований усовершенствована технология выпечки хлеба путем замены существующего оборудования и ингредиентов, что позволяет предприятию получать больший доход от своей деятельности. The results of theoretical and experimental studies advanced technology of making bread by replacing existing equipment and ingredients, allowing the company to get more revenue from their activities. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13435 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ЗСЖіБЖ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
конф 19 стр 187 Сидорова, рук Шкурупий.pdf | 187,69 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.