Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/13435
Назва: Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів
Інші назви: Совершенствование технологии производства хлебобулочных изделий
Improvement Technology Bakery
Автори: Сидорова К. С.
Sidorovа K. S.
Теми: виробництво хлібобулочних виробів
технологія випічки хліба
заміна існуючого обладнання та інгредієнтів
дохід від діяльності
производство хлебобулочных изделий
технология выпечки хлеба
замена существующего оборудования и ингредиентов
доход от деятельности
bakery products
bread baking technology
the replacement of existing equipment and ingredients
income from operations
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Сидорова К. С. Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів / К. С. Сидорова // Фізичні та комп'ютерні технології: праці 19-ої Міжнар. наук.-практ. конф., 25–26 червня 2014, м. Харків. – Харків: ДП ХМЗ "ФЕД", 2014. – С. 187 – 189.
Короткий огляд (реферат): За результатами проведених теоретичних і експериментальних досліджень удосконалена технологія випічки хліба шляхом заміни існуючого обладнання та інгредієнтів, що дозволяє підприємству отримувати більший дохід від своєї діяльності.
По результатам проведенных теоретических и экспериментальных исследований усовершенствована технология выпечки хлеба путем замены существующего оборудования и ингредиентов, что позволяет предприятию получать больший доход от своей деятельности.
The results of theoretical and experimental studies advanced technology of making bread by replacing existing equipment and ingredients, allowing the company to get more revenue from their activities.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13435
Розташовується у зібраннях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
конф 19 стр 187 Сидорова, рук Шкурупий.pdf187,69 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.