Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/13435
Title: | Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів |
Other Titles: | Совершенствование технологии производства хлебобулочных изделий Improvement Technology Bakery |
Authors: | Сидорова К. С. Sidorovа K. S. |
Keywords: | виробництво хлібобулочних виробів технологія випічки хліба заміна існуючого обладнання та інгредієнтів дохід від діяльності производство хлебобулочных изделий технология выпечки хлеба замена существующего оборудования и ингредиентов доход от деятельности bakery products bread baking technology the replacement of existing equipment and ingredients income from operations |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Сидорова К. С. Удосконалення технології виробництва хлібобулочних виробів / К. С. Сидорова // Фізичні та комп'ютерні технології: праці 19-ої Міжнар. наук.-практ. конф., 25–26 червня 2014, м. Харків. – Харків: ДП ХМЗ "ФЕД", 2014. – С. 187 – 189. |
Abstract: | За результатами проведених теоретичних і експериментальних досліджень удосконалена технологія випічки хліба шляхом заміни існуючого обладнання та інгредієнтів, що дозволяє підприємству отримувати більший дохід від своєї діяльності. По результатам проведенных теоретических и экспериментальных исследований усовершенствована технология выпечки хлеба путем замены существующего оборудования и ингредиентов, что позволяет предприятию получать больший доход от своей деятельности. The results of theoretical and experimental studies advanced technology of making bread by replacing existing equipment and ingredients, allowing the company to get more revenue from their activities. |
URI: | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13435 |
Appears in Collections: | Статті (ЗСЖіБЖ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
конф 19 стр 187 Сидорова, рук Шкурупий.pdf | 187,69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.