Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/13702
Название: Загальна стратегія та підходи до її розробки в молочно - перероблюваної промисловості
Другие названия: Общая стратегия и подходы к ее разработке в молочно - перерабатываемой промышленности
The general strategy and approaches to development of dairy - processed industry
Авторы: Овсяник Г. Г.
Ovsyanik G. G.
Ключевые слова: загальна стратегія
молочно-перероблювана галузь
пeскpиптивний пiдхiд
дeскpиптивний пiдхiд
підприємницька школа
общая стратегия
молочно-перерабатываемых отрасль
пeскpиптивний подход
дeскpиптивний подход
предпринимательская школа
general strategy
processed dairy industry peskpyptyvnyy approach
deskpyptyvnyy approach
the business school
Дата публикации: 2016
Издательство: НТМТ
Библиографическое описание: Овсяник Г.Г. Загальна стратегія та підходи до її розробки в молочно - перероблюваної промисловості / Г.Г. Овсяник // Розвиток європейського простору очима молоді: економічні, соціальні та правові аспекти: матеріали матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів, 22 квітня 2016 року. – Х.: Вид-во «НТМТ». – С. 666 – 671.
Краткий осмотр (реферат): Researched approaches to developing a common business strategy and identified the most appropriate approach for dairy - pereroblyuvalnoyi industry considering its features. Determined that for dairy - industry pereroblyuvalnoyi best option for developing strategies to business school.
Исследованы подходы к разработке общей стратегии предприятия и определен наиболее приемлемый подход для предприятий молочно - перерабатывающей отрасли с учетом ее особенностей. Определено, что для предприятий молочно - перерабатывающей отрасли лучшим вариантом для разработки стратегии будет предпринимательская школа.
Досліджено підходи до розробки загальної стратегії підприємства та визначено найбільш прийнятний підхід для підприємств молочно – перероблювальної галузі з урахуванням її особливостей. Визначено, що, для підприємств молочно – перероблювальної галузі найкращим варіантом для розробки стратегії буде підприємницька школа.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13702
Располагается в коллекциях:Статті студентів (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Овсяник_тезисы.pdf237,08 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.