Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/13702
Назва: | Загальна стратегія та підходи до її розробки в молочно - перероблюваної промисловості |
Інші назви: | Общая стратегия и подходы к ее разработке в молочно - перерабатываемой промышленности The general strategy and approaches to development of dairy - processed industry |
Автори: | Овсяник Г. Г. Ovsyanik G. G. |
Теми: | загальна стратегія молочно-перероблювана галузь пeскpиптивний пiдхiд дeскpиптивний пiдхiд підприємницька школа общая стратегия молочно-перерабатываемых отрасль пeскpиптивний подход дeскpиптивний подход предпринимательская школа general strategy processed dairy industry peskpyptyvnyy approach deskpyptyvnyy approach the business school |
Дата публікації: | 2016 |
Видавництво: | НТМТ |
Бібліографічний опис: | Овсяник Г.Г. Загальна стратегія та підходи до її розробки в молочно - перероблюваної промисловості / Г.Г. Овсяник // Розвиток європейського простору очима молоді: економічні, соціальні та правові аспекти: матеріали матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів, 22 квітня 2016 року. – Х.: Вид-во «НТМТ». – С. 666 – 671. |
Короткий огляд (реферат): | Researched approaches to developing a common business strategy and identified the most appropriate approach for dairy - pereroblyuvalnoyi industry considering its features. Determined that for dairy - industry pereroblyuvalnoyi best option for developing strategies to business school. Исследованы подходы к разработке общей стратегии предприятия и определен наиболее приемлемый подход для предприятий молочно - перерабатывающей отрасли с учетом ее особенностей. Определено, что для предприятий молочно - перерабатывающей отрасли лучшим вариантом для разработки стратегии будет предпринимательская школа. Досліджено підходи до розробки загальної стратегії підприємства та визначено найбільш прийнятний підхід для підприємств молочно – перероблювальної галузі з урахуванням її особливостей. Визначено, що, для підприємств молочно – перероблювальної галузі найкращим варіантом для розробки стратегії буде підприємницька школа. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13702 |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів (ЕПОБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Овсяник_тезисы.pdf | 237,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.