Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/13702
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorОвсяник Г. Г.-
dc.contributor.authorOvsyanik G. G.-
dc.date.accessioned2016-09-05T06:59:18Z-
dc.date.available2016-09-05T06:59:18Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationОвсяник Г.Г. Загальна стратегія та підходи до її розробки в молочно - перероблюваної промисловості / Г.Г. Овсяник // Розвиток європейського простору очима молоді: економічні, соціальні та правові аспекти: матеріали матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів, 22 квітня 2016 року. – Х.: Вид-во «НТМТ». – С. 666 – 671.en_US
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13702-
dc.description.abstractResearched approaches to developing a common business strategy and identified the most appropriate approach for dairy - pereroblyuvalnoyi industry considering its features. Determined that for dairy - industry pereroblyuvalnoyi best option for developing strategies to business school.en_US
dc.description.abstractИсследованы подходы к разработке общей стратегии предприятия и определен наиболее приемлемый подход для предприятий молочно - перерабатывающей отрасли с учетом ее особенностей. Определено, что для предприятий молочно - перерабатывающей отрасли лучшим вариантом для разработки стратегии будет предпринимательская школа.en_US
dc.description.abstractДосліджено підходи до розробки загальної стратегії підприємства та визначено найбільш прийнятний підхід для підприємств молочно – перероблювальної галузі з урахуванням її особливостей. Визначено, що, для підприємств молочно – перероблювальної галузі найкращим варіантом для розробки стратегії буде підприємницька школа.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherНТМТen_US
dc.subjectзагальна стратегіяen_US
dc.subjectмолочно-перероблювана галузьen_US
dc.subjectпeскpиптивний пiдхiдen_US
dc.subjectдeскpиптивний пiдхiдen_US
dc.subjectпідприємницька школаen_US
dc.subjectобщая стратегияen_US
dc.subjectмолочно-перерабатываемых отрасльen_US
dc.subjectпeскpиптивний подходen_US
dc.subjectдeскpиптивний подходen_US
dc.subjectпредпринимательская школаen_US
dc.subjectgeneral strategyen_US
dc.subjectprocessed dairy industry peskpyptyvnyy approachen_US
dc.subjectdeskpyptyvnyy approachen_US
dc.subjectthe business schoolen_US
dc.titleЗагальна стратегія та підходи до її розробки в молочно - перероблюваної промисловостіen_US
dc.title.alternativeОбщая стратегия и подходы к ее разработке в молочно - перерабатываемой промышленностиen_US
dc.title.alternativeThe general strategy and approaches to development of dairy - processed industryen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Статті студентів (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Овсяник_тезисы.pdf237,08 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.