Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/13702
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Овсяник Г. Г. | - |
dc.contributor.author | Ovsyanik G. G. | - |
dc.date.accessioned | 2016-09-05T06:59:18Z | - |
dc.date.available | 2016-09-05T06:59:18Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Овсяник Г.Г. Загальна стратегія та підходи до її розробки в молочно - перероблюваної промисловості / Г.Г. Овсяник // Розвиток європейського простору очима молоді: економічні, соціальні та правові аспекти: матеріали матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів, 22 квітня 2016 року. – Х.: Вид-во «НТМТ». – С. 666 – 671. | en_US |
dc.identifier.uri | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13702 | - |
dc.description.abstract | Researched approaches to developing a common business strategy and identified the most appropriate approach for dairy - pereroblyuvalnoyi industry considering its features. Determined that for dairy - industry pereroblyuvalnoyi best option for developing strategies to business school. | en_US |
dc.description.abstract | Исследованы подходы к разработке общей стратегии предприятия и определен наиболее приемлемый подход для предприятий молочно - перерабатывающей отрасли с учетом ее особенностей. Определено, что для предприятий молочно - перерабатывающей отрасли лучшим вариантом для разработки стратегии будет предпринимательская школа. | en_US |
dc.description.abstract | Досліджено підходи до розробки загальної стратегії підприємства та визначено найбільш прийнятний підхід для підприємств молочно – перероблювальної галузі з урахуванням її особливостей. Визначено, що, для підприємств молочно – перероблювальної галузі найкращим варіантом для розробки стратегії буде підприємницька школа. | en_US |
dc.language.iso | uk | en_US |
dc.publisher | НТМТ | en_US |
dc.subject | загальна стратегія | en_US |
dc.subject | молочно-перероблювана галузь | en_US |
dc.subject | пeскpиптивний пiдхiд | en_US |
dc.subject | дeскpиптивний пiдхiд | en_US |
dc.subject | підприємницька школа | en_US |
dc.subject | общая стратегия | en_US |
dc.subject | молочно-перерабатываемых отрасль | en_US |
dc.subject | пeскpиптивний подход | en_US |
dc.subject | дeскpиптивний подход | en_US |
dc.subject | предпринимательская школа | en_US |
dc.subject | general strategy | en_US |
dc.subject | processed dairy industry peskpyptyvnyy approach | en_US |
dc.subject | deskpyptyvnyy approach | en_US |
dc.subject | the business school | en_US |
dc.title | Загальна стратегія та підходи до її розробки в молочно - перероблюваної промисловості | en_US |
dc.title.alternative | Общая стратегия и подходы к ее разработке в молочно - перерабатываемой промышленности | en_US |
dc.title.alternative | The general strategy and approaches to development of dairy - processed industry | en_US |
dc.type | Article | en_US |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів (ЕПОБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Овсяник_тезисы.pdf | 237,08 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.