Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/13702
Название: | Загальна стратегія та підходи до її розробки в молочно - перероблюваної промисловості |
Другие названия: | Общая стратегия и подходы к ее разработке в молочно - перерабатываемой промышленности The general strategy and approaches to development of dairy - processed industry |
Авторы: | Овсяник Г. Г. Ovsyanik G. G. |
Ключевые слова: | загальна стратегія молочно-перероблювана галузь пeскpиптивний пiдхiд дeскpиптивний пiдхiд підприємницька школа общая стратегия молочно-перерабатываемых отрасль пeскpиптивний подход дeскpиптивний подход предпринимательская школа general strategy processed dairy industry peskpyptyvnyy approach deskpyptyvnyy approach the business school |
Дата публикации: | 2016 |
Издательство: | НТМТ |
Библиографическое описание: | Овсяник Г.Г. Загальна стратегія та підходи до її розробки в молочно - перероблюваної промисловості / Г.Г. Овсяник // Розвиток європейського простору очима молоді: економічні, соціальні та правові аспекти: матеріали матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених та студентів, 22 квітня 2016 року. – Х.: Вид-во «НТМТ». – С. 666 – 671. |
Краткий осмотр (реферат): | Researched approaches to developing a common business strategy and identified the most appropriate approach for dairy - pereroblyuvalnoyi industry considering its features. Determined that for dairy - industry pereroblyuvalnoyi best option for developing strategies to business school. Исследованы подходы к разработке общей стратегии предприятия и определен наиболее приемлемый подход для предприятий молочно - перерабатывающей отрасли с учетом ее особенностей. Определено, что для предприятий молочно - перерабатывающей отрасли лучшим вариантом для разработки стратегии будет предпринимательская школа. Досліджено підходи до розробки загальної стратегії підприємства та визначено найбільш прийнятний підхід для підприємств молочно – перероблювальної галузі з урахуванням її особливостей. Визначено, що, для підприємств молочно – перероблювальної галузі найкращим варіантом для розробки стратегії буде підприємницька школа. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/13702 |
Располагается в коллекциях: | Статті студентів (ЕПОБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Овсяник_тезисы.pdf | 237,08 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.