Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/16736
Назва: Підвищення соціальної відповідальності бізнесу на основівпровадження бенчмаркінгу
Інші назви: Повышение социальной ответственности бизнеса на основе внедрения бенчмаркинга
Improvement of the level of the social responsibility of business entities on the basis of benchmarking
Автори: Нагаївська Д. Ю.
Нагаивская Д. Ю.
Nagaivska D. Y.
Теми: бенчмаркінг
соціальна відповідальність бізнесу
ринок продовольчих товарів
бенчмаркинг
социальная ответственность бизнеса
рынок продовольственных товаров
benchmarking
social responsibility of business
food market
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Нагаївська Д. Ю. Підвищення соціальної відповідальності бізнесу на основі впровадження бенчмаркінгу / Д. Ю. Нагаївська // Європейська інтеграція: історичний досвід та економічні перспективи: матер. між нар. наук.-практ. конф., 3-4 бер. 2017 р. : тези допов. / відп. за випуск д.е.н., проф. С. О. Якубовський. – Одеса : ОНУ імені І. І. Мечникова, 2017. – 248 с. – C. 167-170
Короткий огляд (реферат): Запропоновано використання бенчмаркінгу з метою підвищення соціальної відповідальності вітчизняних підприємств на ринку продовольчих товарів. Проаналізовано досвід провідних швейцарських підприємств харчової галузі.
Предложено использование бенчмаркинга с целью повышения социальной ответственности украинских предприятий на рынке продовольственных товаров. Проанализирован опыт ведущих швейцарских предприятий пищевой промышленности.
In the work has suggestion the use of benchmarking, aimed to improve the social responsibility of ukrainian enterprises on the product market. The experience of leading Swiss enterprises working in the food branch has been analyzed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16736
Розташовується у зібраннях:Статті (М)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Нагаївська Д.Ю._тези_01.pdf458,81 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.