Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/17889
Назва: Аналіз розвитку ринку інформаційних послуг в Україні
Автори: Салун М. М.
Теми: аналіз динаміки
інформаційні послуги
телекомунікаційні послуги
комп'ютерні послуги
міжнародний аутсорсинг
офшоринг послуг
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Салун М. М. Аналіз розвитку ринку інформаційних послуг в Україні / М. М. Салун // Моделювання та прогнозування соціально-економічного міжнародного співробітництва : матеріали міжн-ї науково-практ. конф., 1-2 вер. 2017 р. : тези допов. – Київ: Таврійський нац-й унів-т ім. В. І. Вернадського, 2017. – С. 62 – 65.
Короткий огляд (реферат): На теперішній час в Україні швидкими темпами йде формування ринку інформаційних продуктів і послуг. За обсягами експорту ІКТ-послуг Україна посіла 30 місце серед 180 країн за даними International Trade Centre. У роботі наведено аналіз динаміки телекомунікаційних, комп'ютерних, інформаційних послуг, міжнародного аутсорсинга і офшоринга послуг, що базуються на ІКТ, як бази для зміни напрямків експорту для України. Розвиток саме такого роду сервісних послуг може сприяти модернізації економіки країни, диверсифікації її структури, відходу від існуючої спеціалізації, яка робить економіку вельми залежною від кон'юнктури на світових ринках сировини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/17889
Розташовується у зібраннях:Статті (ЕПОБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Салун М. М._тези.pdf976,04 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.