Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/18414
Назва: Обґрунтування профілю здійснення організаційних змін на підприємстві
Автори: Степаненко С. В.
Теми: організаційні зміни
процеси (технології)
організаційна структура (ієрархія)
ключові компетентності персоналу
організаційна культура (комунікації)
аналіз ієрархій
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Степаненко С. В. Обґрунтування профілю здійснення організаційних змін на підприємстві / С. В. Степаненко // Вісник східноукраїнського національного університету ім. Володимира Даля. – 2017. – № 6 (236). – С. 202–207.
Короткий огляд (реферат): В статті узагальнено існуючі підходи до класифікації організаційних змін, на основі чого надано власну класифікацію за двома критеріями: за сферами здійснення змін: (процеси (технології), організаційна структура (ієрархія), ключові компетентності персоналу і організаційна культура (комунікації)) та масштабами їх імплементації (настройка (гармонізація), помірні перетворення, перебудова і радикальні зміни). Надано рушійні сили організаційних змін: групи чинників зовнішнього середовища та можливих внутрішніх причин. Запропоновано обґрунтування типів організаційних змін за відповідними сферами у формі профілю змін в залежності від впливу рушійних сил з використанням методу аналізу ієрархій Т. Сааті.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18414
Розташовується у зібраннях:Статті (ДУПАЕП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Степаненко С. В. Стаття.pdf568,32 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.