Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/1879
Назва: УЗАГАЛЬНЕННЯ ТЕОРЕТИЧНИХ ПІДХОДІВ ДО ВИЗНАЧЕННЯ ПОНЯТТЯ "КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ"
Автори: Лисянська К. О.
Теми: конкурентоспроможність продукції
поняття
визначення
потреби
ринок
Дата публікації: 2012
Видавництво: ХНЕУ
Бібліографічний опис: Лисянська К.О. Узагальнення теоретичних підходів до визначення поняття "Конкурентоспроможність продукції" / К.О. Лисянська // Управління розвитком. - 2012. - №16. - с. 143 - 144
Короткий огляд (реферат): Розглянуто основні підходи до трактування поняття конкурентоспроможності продукції та з'ясовано особливості її формування.
Рассмотрены основные подходы к трактовке понятия конкурентоспособности продукции и выяснены особенности ее формирования.
The basic approaches to treatment of the concept of production competitiveness arе considered and the peculiarities of its formation are found out.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1879
Розташовується у зібраннях:№16



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.