Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/1879
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЛисянська К. О.-
dc.date.accessioned2013-01-16T10:58:35Z-
dc.date.available2013-01-16T10:58:35Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationЛисянська К.О. Узагальнення теоретичних підходів до визначення поняття "Конкурентоспроможність продукції" / К.О. Лисянська // Управління розвитком. - 2012. - №16. - с. 143 - 144en_US
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1879-
dc.description.abstractРозглянуто основні підходи до трактування поняття конкурентоспроможності продукції та з'ясовано особливості її формування.en_US
dc.description.abstractРассмотрены основные подходы к трактовке понятия конкурентоспособности продукции и выяснены особенности ее формирования.en_US
dc.description.abstractThe basic approaches to treatment of the concept of production competitiveness arе considered and the peculiarities of its formation are found out.en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherХНЕУen_US
dc.subjectконкурентоспроможність продукціїen_US
dc.subjectпоняттяen_US
dc.subjectвизначенняen_US
dc.subjectпотребиen_US
dc.subjectринокen_US
dc.titleУЗАГАЛЬНЕННЯ ТЕОРЕТИЧНИХ ПІДХОДІВ ДО ВИЗНАЧЕННЯ ПОНЯТТЯ "КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ"en_US
dc.typeArticleen_US
dc.subject.udc005.332.4:658.62en_US
Располагается в коллекциях:№16



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.