Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/1879
Название: УЗАГАЛЬНЕННЯ ТЕОРЕТИЧНИХ ПІДХОДІВ ДО ВИЗНАЧЕННЯ ПОНЯТТЯ "КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ"
Авторы: Лисянська К. О.
Ключевые слова: конкурентоспроможність продукції
поняття
визначення
потреби
ринок
Дата публикации: 2012
Издательство: ХНЕУ
Библиографическое описание: Лисянська К.О. Узагальнення теоретичних підходів до визначення поняття "Конкурентоспроможність продукції" / К.О. Лисянська // Управління розвитком. - 2012. - №16. - с. 143 - 144
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто основні підходи до трактування поняття конкурентоспроможності продукції та з'ясовано особливості її формування.
Рассмотрены основные подходы к трактовке понятия конкурентоспособности продукции и выяснены особенности ее формирования.
The basic approaches to treatment of the concept of production competitiveness arе considered and the peculiarities of its formation are found out.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1879
Располагается в коллекциях:№16



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.