Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19098
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПтащенко О. В.-
dc.date.accessioned2018-06-26T11:53:10Z-
dc.date.available2018-06-26T11:53:10Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationПтащенко О. В. Теоретичні аспекти використання бенчмаркінгу для просування високотехнологічної продукції на міжнародних ринках / О. В. Птащенко // Науковий фаховий журнал "Вісник Київського національного університету технологій та дизайну". Сер. «Економічні науки». – К.: КНУТД, 2017. - № 6 (117). – С. 72-79.uk
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/19098-
dc.description.abstractВ статті розглянуті основні тенденції розвитку сучасного світового ринку високотехнологічної продукції. Представлено огляд маркетингового інструментарію для забезпечення позиціонування високотехнологічної продукції на ринку. Обґрунтовано, що від oсoбливoсті тoваpу залежить вибіp маpкетингoвих інстpументів для пpoсування. Досліджено основні переваги використання бенчмаркінгу для просування високотехнологічної продукції. Визначено його основні етапи. Бенчмаркінг здійснюється на стратегічному та оперативному рівнях. На стратегічному рівні бенчмаркінг передбачає концентрацію на слабких та сильних сторонах, які є стратегічно важливими з огляду на конкуренцію.uk
dc.language.isouk_UAuk
dc.subjectвисокотехнологічний маркетингuk
dc.subjectвисокотехнологічна продукціяuk
dc.subjectбенчмаркінгuk
dc.subjectмаркетингові інструментиuk
dc.subjectмаркетинг високих технологійuk
dc.subjectвисокотехнологічне підприємництвоuk
dc.titleТеоретичні аспекти використання бенчмаркінгу для просування високотехнологічної продукції на міжнародних ринкахuk
dc.typeArticleuk
Располагается в коллекциях:Статті (УСК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Птащенко О.В. 72-79-6-117-2017.pdf243,58 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.