Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19272
Title: Методичні підходи щодо оцінки конкурентоспроможності продукції підприємства
Authors: Петряєв О. О.
Keywords: конкурентоспроможність продукції
управління
підприємство
класифікація
чинники
фінансовий стан
оцінка
методика
Issue Date: 2018
Publisher: Біла К. О.
Citation: Петряєв О. О. Методичні підходи щодо оцінки конкурентоспроможності продукції підприємства / О. О. Петряєв // Управління розвитком суб'єктів підприємництва: механізми, реалії, перспективи : колект. могогр. / за ред. Т. В. Гринько. - Біла К. О. , 2018. - 444 с.
Abstract: Автором визначено суть і зміст конкурентоспроможності продукції підприємства; розглянуто методичні основи оцінки конкурентоспроможності продукції в управлінні підприємством; наведено класифікація чинників конкурентоспроможності продукції підприємства; проаналізовано фінансовий стан суб'єкта господарювання, виробництво і реалізація продукції; запропоновано методичні підходи щодо визначення рівня конкурентоспроможності продукції підприємства та розроблено заходи для підвищення рівня конкурентоспроможності продукції підприємства.
URI: http://www.repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19272
Appears in Collections:Монографії (ДУПАЕП)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
stattya_Petryaev.pdf144,98 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.