Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19272
Назва: | Методичні підходи щодо оцінки конкурентоспроможності продукції підприємства |
Автори: | Петряєв О. О. |
Теми: | конкурентоспроможність продукції управління підприємство класифікація чинники фінансовий стан оцінка методика |
Дата публікації: | 2018 |
Видавництво: | Біла К. О. |
Бібліографічний опис: | Петряєв О. О. Методичні підходи щодо оцінки конкурентоспроможності продукції підприємства / О. О. Петряєв // Управління розвитком суб'єктів підприємництва: механізми, реалії, перспективи : колект. могогр. / за ред. Т. В. Гринько. - Біла К. О. , 2018. - 444 с. |
Короткий огляд (реферат): | Автором визначено суть і зміст конкурентоспроможності продукції підприємства; розглянуто методичні основи оцінки конкурентоспроможності продукції в управлінні підприємством; наведено класифікація чинників конкурентоспроможності продукції підприємства; проаналізовано фінансовий стан суб'єкта господарювання, виробництво і реалізація продукції; запропоновано методичні підходи щодо визначення рівня конкурентоспроможності продукції підприємства та розроблено заходи для підвищення рівня конкурентоспроможності продукції підприємства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://www.repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19272 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії (ДУПАЕП) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
stattya_Petryaev.pdf | 144,98 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.