Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19272
Назва: Методичні підходи щодо оцінки конкурентоспроможності продукції підприємства
Автори: Петряєв О. О.
Теми: конкурентоспроможність продукції
управління
підприємство
класифікація
чинники
фінансовий стан
оцінка
методика
Дата публікації: 2018
Видавництво: Біла К. О.
Бібліографічний опис: Петряєв О. О. Методичні підходи щодо оцінки конкурентоспроможності продукції підприємства / О. О. Петряєв // Управління розвитком суб'єктів підприємництва: механізми, реалії, перспективи : колект. могогр. / за ред. Т. В. Гринько. - Біла К. О. , 2018. - 444 с.
Короткий огляд (реферат): Автором визначено суть і зміст конкурентоспроможності продукції підприємства; розглянуто методичні основи оцінки конкурентоспроможності продукції в управлінні підприємством; наведено класифікація чинників конкурентоспроможності продукції підприємства; проаналізовано фінансовий стан суб'єкта господарювання, виробництво і реалізація продукції; запропоновано методичні підходи щодо визначення рівня конкурентоспроможності продукції підприємства та розроблено заходи для підвищення рівня конкурентоспроможності продукції підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19272
Розташовується у зібраннях:Монографії (ДУПАЕП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
stattya_Petryaev.pdf144,98 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.