Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19632
Title: Інноваційна складова стійкого розвитку підприємства
Authors: Федорченко А. В.
Keywords: інновації
інноваційна діяльність
харчова промисловість
молокопереробна промисловість
витрати на інновації
Issue Date: 2018
Citation: Федорченко А. В. Інноваційна складова стійкого розвитку підприємства / А. В. Федорченко // Розвиток європейського простору очима молоді: економічні, соціальні та правові аспекти: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. докторантів, молодих учених та студентів, м. Харків, 27 квітня 2018 р. – Х.: Вид-во «Лідер», 2018. – С. 362–366.
Abstract: У статті визначено стан інноваційної діяльності вітчизняних підприємств та обсяги витрат на інновації. Досліджено та проаналізовано перспективні напрями інноваційної діяльності для підприємств молокопереробної промисловості регіонального рівня.
URI: http://www.repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19632
Appears in Collections:Статті студентів (ЕПОБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Федорченко_362.pdf317,71 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.