Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19632
Назва: Інноваційна складова стійкого розвитку підприємства
Автори: Федорченко А. В.
Теми: інновації
інноваційна діяльність
харчова промисловість
молокопереробна промисловість
витрати на інновації
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Федорченко А. В. Інноваційна складова стійкого розвитку підприємства / А. В. Федорченко // Розвиток європейського простору очима молоді: економічні, соціальні та правові аспекти: матер. Всеукр. наук.-практ. конф. докторантів, молодих учених та студентів, м. Харків, 27 квітня 2018 р. – Х.: Вид-во «Лідер», 2018. – С. 362–366.
Короткий огляд (реферат): У статті визначено стан інноваційної діяльності вітчизняних підприємств та обсяги витрат на інновації. Досліджено та проаналізовано перспективні напрями інноваційної діяльності для підприємств молокопереробної промисловості регіонального рівня.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19632
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (ЕПОБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Федорченко_362.pdf317,71 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.