Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20711
Title: | Особливості формування міжнародної конкурентоспроможності країни |
Authors: | Шталь Т. В. Козуб В. О. |
Keywords: | конкурентоспроможність країни міжнародна конкурентоспроможність конкурентоспроможність товарів |
Issue Date: | 2018 |
Citation: | Шталь Т. В. Особливості формування міжнародної конкурентоспроможності країни / Т. В. Шталь, В. О. Козуб // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: міжнар. наук.-практ. конф., 19 лист. 2018 р.: тези у 2 ч. / редкол.: О. І. Черевко [та ін.]; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Х.: ХДУХТ, 2018. – Ч. 2. – С. 105-106. |
Abstract: | Визначено особливості, притаманні міжнародній конкурентоспроможності. Наведено етапи формування міжнародної конкурентоспроможності країни. Виокремлено та охарактеризовано основні складові міжнародної конкурентоспроможності, а саме конкуренто-спроможність товарів національних виробників, конкурентоспроможність підприємств та ефективна державна економічна політика. |
URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20711 |
Appears in Collections: | Статті (МЕМ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тези_допов..pdf | 252,56 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.