Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20711
Title: Особливості формування міжнародної конкурентоспроможності країни
Authors: Шталь Т. В.
Козуб В. О.
Keywords: конкурентоспроможність країни
міжнародна конкурентоспроможність
конкурентоспроможність товарів
Issue Date: 2018
Citation: Шталь Т. В. Особливості формування міжнародної конкурентоспроможності країни / Т. В. Шталь, В. О. Козуб // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: міжнар. наук.-практ. конф., 19 лист. 2018 р.: тези у 2 ч. / редкол.: О. І. Черевко [та ін.]; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Х.: ХДУХТ, 2018. – Ч. 2. – С. 105-106.
Abstract: Визначено особливості, притаманні міжнародній конкурентоспроможності. Наведено етапи формування міжнародної конкурентоспроможності країни. Виокремлено та охарактеризовано основні складові міжнародної конкурентоспроможності, а саме конкуренто-спроможність товарів національних виробників, конкурентоспроможність підприємств та ефективна державна економічна політика.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20711
Appears in Collections:Статті (МЕМ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези_допов..pdf252,56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.