Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20711
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШталь Т. В.-
dc.contributor.authorКозуб В. О.-
dc.date.accessioned2019-03-25T08:34:56Z-
dc.date.available2019-03-25T08:34:56Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationШталь Т. В. Особливості формування міжнародної конкурентоспроможності країни / Т. В. Шталь, В. О. Козуб // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: міжнар. наук.-практ. конф., 19 лист. 2018 р.: тези у 2 ч. / редкол.: О. І. Черевко [та ін.]; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Х.: ХДУХТ, 2018. – Ч. 2. – С. 105-106.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20711-
dc.description.abstractВизначено особливості, притаманні міжнародній конкурентоспроможності. Наведено етапи формування міжнародної конкурентоспроможності країни. Виокремлено та охарактеризовано основні складові міжнародної конкурентоспроможності, а саме конкуренто-спроможність товарів національних виробників, конкурентоспроможність підприємств та ефективна державна економічна політика.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectконкурентоспроможність країниru_RU
dc.subjectміжнародна конкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectконкурентоспроможність товарівru_RU
dc.titleОсобливості формування міжнародної конкурентоспроможності країниru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези_допов..pdf252,56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.