Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20711
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шталь Т. В. | - |
dc.contributor.author | Козуб В. О. | - |
dc.date.accessioned | 2019-03-25T08:34:56Z | - |
dc.date.available | 2019-03-25T08:34:56Z | - |
dc.date.issued | 2018 | - |
dc.identifier.citation | Шталь Т. В. Особливості формування міжнародної конкурентоспроможності країни / Т. В. Шталь, В. О. Козуб // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: міжнар. наук.-практ. конф., 19 лист. 2018 р.: тези у 2 ч. / редкол.: О. І. Черевко [та ін.]; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Х.: ХДУХТ, 2018. – Ч. 2. – С. 105-106. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20711 | - |
dc.description.abstract | Визначено особливості, притаманні міжнародній конкурентоспроможності. Наведено етапи формування міжнародної конкурентоспроможності країни. Виокремлено та охарактеризовано основні складові міжнародної конкурентоспроможності, а саме конкуренто-спроможність товарів національних виробників, конкурентоспроможність підприємств та ефективна державна економічна політика. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | конкурентоспроможність країни | ru_RU |
dc.subject | міжнародна конкурентоспроможність | ru_RU |
dc.subject | конкурентоспроможність товарів | ru_RU |
dc.title | Особливості формування міжнародної конкурентоспроможності країни | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | Статті (МЕМ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези_допов..pdf | 252,56 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.