Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20711
Название: | Особливості формування міжнародної конкурентоспроможності країни |
Авторы: | Шталь Т. В. Козуб В. О. |
Ключевые слова: | конкурентоспроможність країни міжнародна конкурентоспроможність конкурентоспроможність товарів |
Дата публикации: | 2018 |
Библиографическое описание: | Шталь Т. В. Особливості формування міжнародної конкурентоспроможності країни / Т. В. Шталь, В. О. Козуб // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: міжнар. наук.-практ. конф., 19 лист. 2018 р.: тези у 2 ч. / редкол.: О. І. Черевко [та ін.]; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. – Х.: ХДУХТ, 2018. – Ч. 2. – С. 105-106. |
Краткий осмотр (реферат): | Визначено особливості, притаманні міжнародній конкурентоспроможності. Наведено етапи формування міжнародної конкурентоспроможності країни. Виокремлено та охарактеризовано основні складові міжнародної конкурентоспроможності, а саме конкуренто-спроможність товарів національних виробників, конкурентоспроможність підприємств та ефективна державна економічна політика. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20711 |
Располагается в коллекциях: | Статті (МЕМ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези_допов..pdf | 252,56 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.