Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20820
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШиян Д. В.-
dc.date.accessioned2019-04-05T09:25:16Z-
dc.date.available2019-04-05T09:25:16Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationШиян Д. В. Фактори формування ефективності виробництва в скотарстві / Д. В. Шиян // Вісник ХНАУ ім. В.В. Докучаєва. Серія „Економічні науки”. – Х., 2018. - № 2. – С. 20-29.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20820-
dc.description.abstractУ статті розглядаються проблеми формування ефективності виробництва в скотарстві. На підставі аналізу даних сільськогосподарських підприємств Харківської області робиться висновок про наявність системної збитковості в галузі м’ясного скотарства. Рівень збитковості відмічався як у підприємств з низькою, так і високою продуктивністю тварин. В молочному скотарстві має місце чітка залежність отриманих фінансових результатів з рівнем продуктивності корів. Найбільшу величину прибутку отримували підприємства де продуктивність корів була найбільшою. Рівень рентабельності мав нелінійну залежність з величиною витрат на одну голову. Робиться висновок, що в молочному скотарстві існуючи економічний механізм дозоляє створювати привабливі умови для інноваційного розвитку галузі.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectефективністьru_RU
dc.subjectпродуктивність тваринru_RU
dc.subjectінтенсивністьru_RU
dc.subjectрентабельністьru_RU
dc.subjectприбутковість виробництваru_RU
dc.titleФактори формування ефективності виробництва в скотарстві.ru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Статья Шиян Д.В. Vkhnau_ekon_2018_2_5.pdf827,65 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.