Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20820
Назва: Фактори формування ефективності виробництва в скотарстві.
Автори: Шиян Д. В.
Теми: ефективність
продуктивність тварин
інтенсивність
рентабельність
прибутковість виробництва
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Шиян Д. В. Фактори формування ефективності виробництва в скотарстві / Д. В. Шиян // Вісник ХНАУ ім. В.В. Докучаєва. Серія „Економічні науки”. – Х., 2018. - № 2. – С. 20-29.
Короткий огляд (реферат): У статті розглядаються проблеми формування ефективності виробництва в скотарстві. На підставі аналізу даних сільськогосподарських підприємств Харківської області робиться висновок про наявність системної збитковості в галузі м’ясного скотарства. Рівень збитковості відмічався як у підприємств з низькою, так і високою продуктивністю тварин. В молочному скотарстві має місце чітка залежність отриманих фінансових результатів з рівнем продуктивності корів. Найбільшу величину прибутку отримували підприємства де продуктивність корів була найбільшою. Рівень рентабельності мав нелінійну залежність з величиною витрат на одну голову. Робиться висновок, що в молочному скотарстві існуючи економічний механізм дозоляє створювати привабливі умови для інноваційного розвитку галузі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20820
Розташовується у зібраннях:Статті (ЕПОБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Статья Шиян Д.В. Vkhnau_ekon_2018_2_5.pdf827,65 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.