Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20861
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШиян Д. В.-
dc.contributor.authorБожко М. В.-
dc.date.accessioned2019-04-15T08:42:53Z-
dc.date.available2019-04-15T08:42:53Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationШиян Д. В. Вплив концентрації виробництва на рівень конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств / Д. В. Шиян, М. В. Божко // Конкурентоспроможність та інновації : проблеми науки та практики : матеріали міжнар. науково-практ. інтернет-конф. присвячена видатному вченому-економісту О. Г. Ліберману : 15-16 лист. 2018 р. : тези допов. – Х. : ФОП Лібуркіна Л. М., 2018. – С. 278–281.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20861-
dc.description.abstractУ роботі досліджено вплив рівня концентрації виробництва на конкурентоспроможність та ефективність галузі рослинництва. На основі аналізу діяльності підприємств доведено, що залежність між змінними має складний характер. Оптимальна величина розмірів земельних площ за критерієм прибутковості та рентабельності галузі рослинництва знаходиться на рівні 3300-4634 га.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectконцентрація виробництваru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectсільське господарствоru_RU
dc.subjectрослинництвоru_RU
dc.titleВплив концентрації виробництва на рівень конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємствru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Шиян_Божко_тези.pdf186,19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.