Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20861
Назва: Вплив концентрації виробництва на рівень конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств
Автори: Шиян Д. В.
Божко М. В.
Теми: концентрація виробництва
конкурентоспроможність
сільське господарство
рослинництво
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Шиян Д. В. Вплив концентрації виробництва на рівень конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств / Д. В. Шиян, М. В. Божко // Конкурентоспроможність та інновації : проблеми науки та практики : матеріали міжнар. науково-практ. інтернет-конф. присвячена видатному вченому-економісту О. Г. Ліберману : 15-16 лист. 2018 р. : тези допов. – Х. : ФОП Лібуркіна Л. М., 2018. – С. 278–281.
Короткий огляд (реферат): У роботі досліджено вплив рівня концентрації виробництва на конкурентоспроможність та ефективність галузі рослинництва. На основі аналізу діяльності підприємств доведено, що залежність між змінними має складний характер. Оптимальна величина розмірів земельних площ за критерієм прибутковості та рентабельності галузі рослинництва знаходиться на рівні 3300-4634 га.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20861
Розташовується у зібраннях:Статті (ЕПОБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шиян_Божко_тези.pdf186,19 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.