Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20861
Title: Вплив концентрації виробництва на рівень конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств
Authors: Шиян Д. В.
Божко М. В.
Keywords: концентрація виробництва
конкурентоспроможність
сільське господарство
рослинництво
Issue Date: 2018
Citation: Шиян Д. В. Вплив концентрації виробництва на рівень конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств / Д. В. Шиян, М. В. Божко // Конкурентоспроможність та інновації : проблеми науки та практики : матеріали міжнар. науково-практ. інтернет-конф. присвячена видатному вченому-економісту О. Г. Ліберману : 15-16 лист. 2018 р. : тези допов. – Х. : ФОП Лібуркіна Л. М., 2018. – С. 278–281.
Abstract: У роботі досліджено вплив рівня концентрації виробництва на конкурентоспроможність та ефективність галузі рослинництва. На основі аналізу діяльності підприємств доведено, що залежність між змінними має складний характер. Оптимальна величина розмірів земельних площ за критерієм прибутковості та рентабельності галузі рослинництва знаходиться на рівні 3300-4634 га.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20861
Appears in Collections:Статті (ЕПОБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шиян_Божко_тези.pdf186,19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.