Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21251
Назва: Нематеріальне стимулювання праці як інструмент посилення кадрової безпеки на підприємстві
Автори: Мішина С. В.
Мішин О. Ю.
Теми: безпека
кадрова безпека
стимул
стимулювання
нематеріальне стимулювання
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Мішина С. В. Нематеріальне стимулювання праці як інструмент посилення кадрової безпеки на підприємстві / С. В. Мішина, О. Ю. Мішин // Економіка та суспільство. Електронне наукове фахове видання. – 2019. – Вип. 20. – С. 582–592.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто сутність нематеріального стимулювання праці, як процесу спонукання персоналу до високопродуктивної праці із застосуванням методів зовнішнього впливу, що не передбачають грошового заохочення. Проаналізовано існуючі підходи до класифікації методів та інструментів нематеріального стимулювання праці. Запропоновано багатокритеріальну ієрархічну класифікацію методів нематеріального стимулювання персоналу, засновану на групуванні методів за характером впливу на свідомість працівників. Проаналізовано успішну вітчизняну і зарубіжну практику застосування нематеріальних стимулів. Обґрунтовано вплив нематеріального стимулювання праці на стан кадрової безпеки на підприємстві. Удосконалено методичне забезпечення оцінки впливу нематеріального стимулювання на рівень кадрової безпеки за рахунок розробки системи стандартизованих показників оцінки та методики розрахунку інтегрального показника.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21251
Розташовується у зібраннях:Статті (МЕВ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мішина, Мішин. Економіка і суспільство.pdf289,54 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.