Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21599
Назва: | Маркетингові технології досягнення конкурентоспроможності експорту компаній |
Автори: | Шталь Т. В. Козуб В. О. |
Теми: | маркетингові технології бренд конкурентоспроможність експорту конкурентні позиції світовий ринок |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Шталь Т. В. Маркетингові технології досягнення конкурентоспроможності експорту компаній / Т. В. Шталь, В. О. Козуб // Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : міжнар. науково-практ. конф., 15 трав. 2019 р. : тези допов. / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Х. : ХДУХТ, 2019. – Ч. 2. – 286 с. – С. 97-98. |
Короткий огляд (реферат): | Розглянуто традиційні та новітні маркетингові технологій, які застосовуються в процесі досягнення конкурентоспроможності експорту провідних світових компаній. Наведено особливості формування потужногой і позитивного бренду, як переваги в конкурентній боротьбі та становленні конкурентоспроможного експорту. Відзначено необхідність переходу до корпоративного маркетингу, який дає змогу збільшити прибутки, задовольнити потреби споживачів та інтереси стейкхолдерів у довгостроковій перспективі. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21599 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (МЕМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези доповіді.pdf | 199,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.