Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21907
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Матвієнко-Біляєва Г. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-23T08:49:24Z | - |
dc.date.available | 2019-10-23T08:49:24Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Матвієнко-Біляєва Г. Л. Методи та підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємства / Г. Л. Матвієнко-Біляєва // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я : тези допов. ХXVІІ міжнар. науково-практ. конф. MicroCAD-2019, 15-17 трав. 2019 р. / за ред. проф. Сокола Є.І. – Х.: НТУ «ХПІ», 2019. - Ч. IІІ. – С. 158-161. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21907 | - |
dc.description.abstract | Стаття присвячена актуальним питанням визначення напрямків «конкурентоспроможність підприємства» та факторам, що їх забезпечують. Проаналізовано та систематизовано фактори підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства в мінливому середовищі. Узагальнено використання провідного вітчизняного та зарубіжного досвіду щодо підвищення якості та конкурентоспроможності продукції; Окреслено основні елементи забезпечення конкурентоспроможності продукції підприємства. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | підприємство | ru_RU |
dc.subject | конкурентоспроможність | ru_RU |
dc.subject | конкуренція | ru_RU |
dc.subject | конкурентоспроможність продукції | ru_RU |
dc.subject | конкурентні переваги | ru_RU |
dc.title | Методи та підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємства | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | Статті (ЕПОБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Матв_єнко-Б_ляєва Г.Л.(2).pdf | 145,29 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.