Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21907
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМатвієнко-Біляєва Г. Л.-
dc.date.accessioned2019-10-23T08:49:24Z-
dc.date.available2019-10-23T08:49:24Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationМатвієнко-Біляєва Г. Л. Методи та підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємства / Г. Л. Матвієнко-Біляєва // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я : тези допов. ХXVІІ міжнар. науково-практ. конф. MicroCAD-2019, 15-17 трав. 2019 р. / за ред. проф. Сокола Є.І. – Х.: НТУ «ХПІ», 2019. - Ч. IІІ. – С. 158-161.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21907-
dc.description.abstractСтаття присвячена актуальним питанням визначення напрямків «конкурентоспроможність підприємства» та факторам, що їх забезпечують. Проаналізовано та систематизовано фактори підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства в мінливому середовищі. Узагальнено використання провідного вітчизняного та зарубіжного досвіду щодо підвищення якості та конкурентоспроможності продукції; Окреслено основні елементи забезпечення конкурентоспроможності продукції підприємства.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectпідприємствоru_RU
dc.subjectконкурентоспроможністьru_RU
dc.subjectконкуренціяru_RU
dc.subjectконкурентоспроможність продукціїru_RU
dc.subjectконкурентні перевагиru_RU
dc.titleМетоди та підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємстваru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Матв_єнко-Б_ляєва Г.Л.(2).pdf145,29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.