Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21907
Назва: | Методи та підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємства |
Автори: | Матвієнко-Біляєва Г. Л. |
Теми: | підприємство конкурентоспроможність конкуренція конкурентоспроможність продукції конкурентні переваги |
Дата публікації: | 2019 |
Бібліографічний опис: | Матвієнко-Біляєва Г. Л. Методи та підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємства / Г. Л. Матвієнко-Біляєва // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я : тези допов. ХXVІІ міжнар. науково-практ. конф. MicroCAD-2019, 15-17 трав. 2019 р. / за ред. проф. Сокола Є.І. – Х.: НТУ «ХПІ», 2019. - Ч. IІІ. – С. 158-161. |
Короткий огляд (реферат): | Стаття присвячена актуальним питанням визначення напрямків «конкурентоспроможність підприємства» та факторам, що їх забезпечують. Проаналізовано та систематизовано фактори підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства в мінливому середовищі. Узагальнено використання провідного вітчизняного та зарубіжного досвіду щодо підвищення якості та конкурентоспроможності продукції; Окреслено основні елементи забезпечення конкурентоспроможності продукції підприємства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21907 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ЕПОБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Матв_єнко-Б_ляєва Г.Л.(2).pdf | 145,29 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.