Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21907
Title: Методи та підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємства
Authors: Матвієнко-Біляєва Г. Л.
Keywords: підприємство
конкурентоспроможність
конкуренція
конкурентоспроможність продукції
конкурентні переваги
Issue Date: 2019
Citation: Матвієнко-Біляєва Г. Л. Методи та підходи до оцінки конкурентоспроможності підприємства / Г. Л. Матвієнко-Біляєва // Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я : тези допов. ХXVІІ міжнар. науково-практ. конф. MicroCAD-2019, 15-17 трав. 2019 р. / за ред. проф. Сокола Є.І. – Х.: НТУ «ХПІ», 2019. - Ч. IІІ. – С. 158-161.
Abstract: Стаття присвячена актуальним питанням визначення напрямків «конкурентоспроможність підприємства» та факторам, що їх забезпечують. Проаналізовано та систематизовано фактори підвищення конкурентоспроможності продукції підприємства в мінливому середовищі. Узагальнено використання провідного вітчизняного та зарубіжного досвіду щодо підвищення якості та конкурентоспроможності продукції; Окреслено основні елементи забезпечення конкурентоспроможності продукції підприємства.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21907
Appears in Collections:Статті (ЕПОБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Матв_єнко-Б_ляєва Г.Л.(2).pdf145,29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.