Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21961
Назва: Стандартизація як засіб підвищення якості продукції сільськогосподарських підприємств
Автори: Борзенко Ю. А.
Теми: якість
стандарти
стандартизація продукції
сільськогосподарська продукція
Дата публікації: 2019
Видавництво: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Борзенко Ю. А. Стандартизація як засіб підвищення якості продукції сільськогосподарських підприємств [Електронний ресурс] / Ю. А. Борзенко // Розвиток європейського простору очима молоді: економічні, соціальні та правові аспекти : матеріали всеукр. наук.-практ. конф. докторантів, молодих учених та студентів, 17 трав. 2019 р., м. Харків. – Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2019. – Режим доступу до ресурсу: https://cdn.hneu.edu.ua/rozvitok19.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто різні підходи до категорії «якість». Досліджено стандартизацію як напрям підвищення ефективності системи управління якістю продукції. Виявлено особливості використання стандартизації для сільськогосподарської продукції.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21961
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (ЕПОБ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.