Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22218
Название: Organisation of the Restaurant Industry
Авторы: Akhmedova O. O.
Suschenko O. A.
Ключевые слова: restaurant
restaurant industry
restaurant service
service
restaurant service of tourists
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Organisation of the Restaurant Industry : textbook : [Electronic edition] / compiled by O. О. Akhmedova, O. А. Sushchenko. – Kharkiv : S. Kuznets KhNUE, 2019. – 185 p. (English).
Краткий осмотр (реферат): The theoretical foundations of the restaurant industry organization in the world and Ukraine are presented, the essence of the service process in the restaurant establishments of different types and classes are considered, main tendencies of the restaurant industry development are indicated. Particular attention is paid to the peculiarities of interconnection of the tourism organisations and restaurant establishments, interdependence of the type of tour and kind of catering, safety and quality issues in the restaurant industries. The textbook is recommended for Bachelor's (first) degree students of speciality 242 "Tourism".
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22218
Располагается в коллекциях:Навчальні видання (Т)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Ресторанный_бизнес_Ахмедова.pdf2,08 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.