Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22577
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКозуб В. О.-
dc.contributor.authorВеличко К. Ю.-
dc.date.accessioned2020-02-06T08:18:16Z-
dc.date.available2020-02-06T08:18:16Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationКозуб В. О. Особливості формування міжнародних конкурентних переваг на підприємствах ресторанного господарства / В. О. Козуб, К. Ю. Величко // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 14 листоп. 2019 р. – Х. : ФОП Лібуркіна Л. М., 2019. – С. 314–317.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22577-
dc.description.abstractВизначено сутність та особливості конкуренції на ринку ресторанних послуг. Наведено особливості ланцюжка створення цінності для підприємств ресторанного господарства. Систематизовано джерела формування міжнародних конкурентних переваг для підприємств ресторанного господарства.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.publisherФОП Лібуркіна Л. М.ru_RU
dc.subjectконкуренціяru_RU
dc.subjectконкурентні перевагиru_RU
dc.subjectринкок ресторанних послугru_RU
dc.subjectпідприємства ресторанного господарстваru_RU
dc.titleОсобливості формування міжнародних конкурентних переваг на підприємствах ресторанного господарстваru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (МЕМ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.