Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22577
Назва: | Особливості формування міжнародних конкурентних переваг на підприємствах ресторанного господарства |
Автори: | Козуб В. О. Величко К. Ю. |
Теми: | конкуренція конкурентні переваги ринкок ресторанних послуг підприємства ресторанного господарства |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | ФОП Лібуркіна Л. М. |
Бібліографічний опис: | Козуб В. О. Особливості формування міжнародних конкурентних переваг на підприємствах ресторанного господарства / В. О. Козуб, К. Ю. Величко // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 14 листоп. 2019 р. – Х. : ФОП Лібуркіна Л. М., 2019. – С. 314–317. |
Короткий огляд (реферат): | Визначено сутність та особливості конкуренції на ринку ресторанних послуг. Наведено особливості ланцюжка створення цінності для підприємств ресторанного господарства. Систематизовано джерела формування міжнародних конкурентних переваг для підприємств ресторанного господарства. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22577 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (МЕМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Козуб В.О., Величко К.Ю. Особливості формування міжнародних конкурент.pdf | 587,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.