Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22577
Title: Особливості формування міжнародних конкурентних переваг на підприємствах ресторанного господарства
Authors: Козуб В. О.
Величко К. Ю.
Keywords: конкуренція
конкурентні переваги
ринкок ресторанних послуг
підприємства ресторанного господарства
Issue Date: 2019
Publisher: ФОП Лібуркіна Л. М.
Citation: Козуб В. О. Особливості формування міжнародних конкурентних переваг на підприємствах ресторанного господарства / В. О. Козуб, К. Ю. Величко // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 14 листоп. 2019 р. – Х. : ФОП Лібуркіна Л. М., 2019. – С. 314–317.
Abstract: Визначено сутність та особливості конкуренції на ринку ресторанних послуг. Наведено особливості ланцюжка створення цінності для підприємств ресторанного господарства. Систематизовано джерела формування міжнародних конкурентних переваг для підприємств ресторанного господарства.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22577
Appears in Collections:Статті (МЕМ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.