Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22577
Title: | Особливості формування міжнародних конкурентних переваг на підприємствах ресторанного господарства |
Authors: | Козуб В. О. Величко К. Ю. |
Keywords: | конкуренція конкурентні переваги ринкок ресторанних послуг підприємства ресторанного господарства |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | ФОП Лібуркіна Л. М. |
Citation: | Козуб В. О. Особливості формування міжнародних конкурентних переваг на підприємствах ресторанного господарства / В. О. Козуб, К. Ю. Величко // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали міжнар. наук.-практ. Інтернет-конф., 14 листоп. 2019 р. – Х. : ФОП Лібуркіна Л. М., 2019. – С. 314–317. |
Abstract: | Визначено сутність та особливості конкуренції на ринку ресторанних послуг. Наведено особливості ланцюжка створення цінності для підприємств ресторанного господарства. Систематизовано джерела формування міжнародних конкурентних переваг для підприємств ресторанного господарства. |
URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22577 |
Appears in Collections: | Статті (МЕМ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Козуб В.О., Величко К.Ю. Особливості формування міжнародних конкурент.pdf | 587,2 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.