Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22583
Title: Особливості державного регулювання ресторанного бізнесу в Україні
Authors: Чернишова Л. О.
Козуб В. О.
Махмудов Х. А.
Keywords: соціально-орієнтована модель
регуляторний механізм
ресторанний бізнес
державне регулювання
Issue Date: 2019
Publisher: ХДУХТ
Citation: Чернишова Л. О. Особливості державного регулювання ресторанного бізнесу в Україні / Л. О. Чернишова, В. О. Козуб, Х. А. Махмудов // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : ІІ міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вер. 2019 р. / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Х. : ХДУХТ, 2019. – С. 265–268.
Abstract: З’ясована роль соціально-орієнтованої моделі економіки для ресторанного бізнесу. Охарактеризовано регуляторний механізм забезпечення ефективності ресторанного бізнесу, який включає комплекс практичних заходів, засобів, важелів, стимулів, що впливають на ефективність ресторанного бізнесу. Систематизовано заходи, розроблення та впровадження яких націлено на удосконалення державного регулювання торговельно-виробничої діяльності підприємств ресторанного господарства.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22583
Appears in Collections:Статті (МЕМ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.