Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22583
Назва: Особливості державного регулювання ресторанного бізнесу в Україні
Автори: Чернишова Л. О.
Козуб В. О.
Махмудов Х. А.
Теми: соціально-орієнтована модель
регуляторний механізм
ресторанний бізнес
державне регулювання
Дата публікації: 2019
Видавництво: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Чернишова Л. О. Особливості державного регулювання ресторанного бізнесу в Україні / Л. О. Чернишова, В. О. Козуб, Х. А. Махмудов // Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи : ІІ міжнар. наук.-практ. конф., 19-20 вер. 2019 р. / редкол. : О. І. Черевко [та ін.]. – Х. : ХДУХТ, 2019. – С. 265–268.
Короткий огляд (реферат): З’ясована роль соціально-орієнтованої моделі економіки для ресторанного бізнесу. Охарактеризовано регуляторний механізм забезпечення ефективності ресторанного бізнесу, який включає комплекс практичних заходів, засобів, важелів, стимулів, що впливають на ефективність ресторанного бізнесу. Систематизовано заходи, розроблення та впровадження яких націлено на удосконалення державного регулювання торговельно-виробничої діяльності підприємств ресторанного господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22583
Розташовується у зібраннях:Статті (МЕМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чернишова Л. О. Особливості державного регулювання р.pdf1,58 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.