Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22889
Назва: Угорська модель формування ринку землі та можливості її застосування в Україні
Автори: Черкашина Т. С.
Теми: земельна реформа
ринок землі
земельний пай
агрохолдинг
агробізнес
публічні торги (аукціони)
національна агропродовольча політика
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Черкашина Т. С. Угорська модель формування ринку землі та можливості її застосування в Україні / Т. С. Черкашина // Підприємництво в аграрній сфері: глобальні виклики та ефективний менеджмент : матеріали І міжнар. науково-практ. конф., 12-13 лют. 2020 р. -Запоріжжя, 2020. – Ч. IІ. – С. 476-479.
Короткий огляд (реферат): Досліджено основні етапи та складові проведення земельної реформи в Угорщині. З’ясовано, що в результаті проведених ринкових реформ ринок землі Угорщини розвивається досить успішно: зростає ціна і орендна плата землі, підвищується рентабельність сільськогосподарського виробництва, збільшується додана вартість сільськогосподарської продукції у ВВП. Встановлено, що доцільним є використання таких складових угорської моделі ринку землі в економічній політиці України: заборона продажу землі іноземцям, дозвіл купувати землю громадянам країн-членів ЄС лише після вступу України до ЄС, кількісні обмеження на володіння землею для громадян України, вимоги до потенційних покупців землі щодо їх освіти, досвіду роботи, методів землекористування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22889
Розташовується у зібраннях:Статті (ДУПАЕП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2_Cherkashyna.doc38 kBMicrosoft WordПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.