Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23134
Назва: Ринкова інфраструктура як передоснова створення конкурентного ринку електричної енергії
Автори: Салашенко Т. І.
Теми: електроенергія
ринок електроенергії
оператор ринку
оператор системи
соператор передачі
Дата публікації: 2019
Видавництво: ФОП Лібуркіна Л. М.
Бібліографічний опис: Салашенко Т. І. Ринкова інфраструктура як передоснова створення конкурентного ринку електричної енергії / Т. І. Салашенко // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 14 листоп. 2019 р. – Х. : ФОП Лібуркіна Л. М., 2019. - С. 228–232.
Короткий огляд (реферат): Створення конкурентного ринку електроенергії передбачає запровадження певних правил його функціонування, за дотриманням яких стежать певні учасники, які формально перебувають над відносинами купівлі-продажу електроенергії, створюючи ринкову інфраструктуру необхідну для його нормального функціонування. Обґрунтування вибору одного з типів ринкової інфраструктури походить від об’єднаності та збалансованості енергосистеми, що дозволяє коректно скоординувати комерційні та фізичні потоки електроенергії в енергосистемі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23134
Розташовується у зібраннях:Статті (ЕПОБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Салашенко_ТЕЗИ_2019_Конкурен.pdf192,9 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.