Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23262
Назва: Угрупування економічних об’єктів методом дерев класифікації
Автори: Чаговець Л. О.
Чаговець В. В.
Теми: модель
регіон
нерівномірність розвитку
багатовимірний аналіз
методи дерев класифікації
методи Data Science
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Чаговець Л. О. Угрупування економічних об’єктів методом дерев класифікації / Л.О. Чаговець, В. В. Чаговець // Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики: Матеріали восьмої міжнар. наук.-практ. конф., 13-14 верес. 2019 р. – Одеса: Бондаренко М.О., 2019. – С. 225 – 226.
Короткий огляд (реферат): У роботі розглянуто питання групування економічних об’єктів та оцінювання диспропорційності та нерівномірності їх розвитку. Використовуючи метод багатовимірного розгалуження за лінійними комбінаціями змінних, сформовано правило, за яким можна зробити прогнозування розгалуження регіонів за класами соціально-економічного розвитку. У результаті проведеного дослідження дійшли висновку, що побудовані за допомогою методів дерев класифікації моделі розпізнавання поточного стану розвитку економічних об’єктів дозволяють підвищити якість його прогнозування у наступні періоди, що надає змогу ефективно формувати та ухвалювати рішень з управління економічними об’єктами.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23262
Розташовується у зібраннях:Статті (ЕКСА)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чаговец 3.pdf6,57 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.