Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23456
Назва: Формування та реалізація міжнародної інвестиційної стратегії підприємства: методичний аспект
Автори: Бестужева С. В.
Козуб В. О.
Теми: інвестиції
інвестиційна стратегія
міжнародний бізнес
оцінка
моделювання
фактор
розвиток
Дата публікації: 2020
Видавництво: ПДАБА
Бібліографічний опис: Бестужева С. В. Формування та реалізація міжнародної інвестиційної стратегії підприємства: методичний аспект / С. В. Бестужева, В. О. Козуб // Економічний простір : зб. наук. праць. – Дніпро: ПДАБА, 2020.- – No 151.
Короткий огляд (реферат): Відзначено, що позитивний фактичний та потенційний вплив міжнародного інвестиційного процесу на соціально-економічну ситуацію в Україні спонукає до поглибленого вивчення особливостей утворення, переміщення та використання світових інвестиційних ресурсів. На основі досліджень наукових джерел сформульовано узагальнене визначення поняття «інвестиційна стратегія». Для розробки ефективної стратегії залучення закордонних інвестиційних ресурсів авторами запропонована послідовність заходів щодо розробки та реалізації міжнародної інвестиційної стратегії підприємства, яка базується на комплексному підході в управлінні зовнішньоекономічною діяльністю підприємства в умовах нестабільного зовнішнього середовища. На основі проведеного комплексного аналізу ЗЕД промислових підприємств Харківського регіону запропоновано зосередити увагу на фінансовому забезпеченні зовнішньоекономічної діяльності шляхом розробки та реалізації міжнародної інвестиційної стратегії. Для обґрунтування рівня та характеру впливу факторів на рівень інвестиційної активності підприємства розроблено економіко-математичну модель оцінки впливу факторів на рівень рентабельності власного капіталу підприємства з використанням методу кореляційно-регресійного аналізу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23456
Розташовується у зібраннях:Статті (МЕМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття.pdf620,15 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.