Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23505
Назва: Іноземні інвестиціі в економику регіонів України
Автори: Нікітіна А. В.
Щетініна С. Є.
Ткаченко А. С.
Теми: інвестиції
інвестиційний клімат
динаміка
інвестиційна діяльність
іноземні інвестиції
привабливість
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Нікітіна А. В. Іноземні інвестиціі в економику регіонів України / А. В. Нікітіна, С. Є. Щетініна, А. С. Ткаченко // Східна Європа: економіка, бізнес та управління. – 2020. - № 1(24). – С. 180-184.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена дослідженню особливостей розвитку та сучасного стану інвестиційної діяльності в Україні. Окреслено основні ризики, з якими зіштовхуються інвестори в процесі інвестиційної діяльності. Доведено, що потенційно Україна є інвестиційно привабливою країною, оскільки вельми має місткий ринок, великі запаси природних ресурсів, кваліфіковану і дешеву робочу силу, значний науково-технічний потенціал, наявність невикористаних виробничих потужностей, вигідне географічне положення. Під час наукового дослідження було встановлено, що регіони України дійсно мають велику різницю за обсягами надходжень прямих іноземних інвестицій. Запропоновано напрями вдосконалення інвестиційної діяльності для активного залучення іноземних інвесторів в Україну. Під час наукового дослідження було встановлено, що за регіонами найбільше інвестицій надходить у м. Київ. Визначено основні проблеми, які впливають на розмір інвестицій в країну. Проаналізовано потенціал залучення інвестицій до України у розрізі привабливості для іноземних інвесторів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23505
Розташовується у зібраннях:Статті (МЕМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
28.pdf312,64 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.