Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24297
Title: Використання ощадливого виробництва у підвищенні конкурентоспроможності малих та середніх аграрних підприємств
Authors: Калашнікова Т. В.
Keywords: ощадливе виробництво
втрати
конкурентоспроможність
аграрне підприємство
Issue Date: 2020
Citation: Калашнікова Т. В. Використання ощадливого виробництва у підвищенні конкурентоспроможності малих та середніх аграрних підприємств / Калашнікова Т. В. // Економічний розвиток і спадщина Семена Кузнеця : матеріали V міжнар. наук. конф., 27 лист. 2020 р. : тези допов.– Харків : ХНЕУ ім. Семена Кузнеця, 2020. – С. 64–65.
Abstract: Використання ощадливого виробництва у підвищенні конкурентоспроможності малих та середніх аграрних підприємств Розглянуто доцільність використання ощадливого виробництва з метою створення передумов максимального використання існуючого виробничого потенціалу та підвищення конкурентоспроможності малих та середніх аграрних підприємств. Виділено види втрат за передбаченою класифікацією з урахуванням особливостей організації процесу виробництва в сільському господарстві.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24297
Appears in Collections:Статті (ЕПОБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Калашнікова Т.В._Тези ХНЕУ 2020.pdf115,8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.