Методичні матеріали (УСК) : [75] Домівка зібрання Перегляд статистики

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 20 з 75
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Медіапланування : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 061 «Журналістика» освітньої програми "Медіа-комунікації" першого (бакалаврського) рівняСтаркова Г. В.
2023Медіапланування : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 061 «Журналістика» освітньої програми "Реклама і зв'язки з громадскістю" першого (бакалаврського) рівняСтаркова Г. В.
2022Масова комунікація та інформація: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 061 "Журналістика" освітньої програми «Медіа-комунікації» першого (бакалаврського) рівняСорокіна Г. В.
2022Масова комунікація та інформація: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 061 "Журналістика" освітньої програми «Реклама і зв’язки з громадськістю» першого (бакалаврського) рівняСорокіна Г. В.
2023Семіотика медіатексту в контексті семантики культури: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 061 "Журналістика" освітньої програми «Медіа-комунікації» першого (бакалаврського) рівняПросяник О. П.
2023Семіотика медіатексту в контексті семантики культури: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 061 "Журналістика" освітньої програми «Реклама і зв’язки з громадськістю» першого (бакалаврського) рівняПросяник О. П.
2023Теорія та практика медійного дискурсу: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 061 "Журналістика" освітньої програми «Медіа-комунікації» першого (бакалаврського) рівняПросяник О. П.
2023Теорія та практика медійного дискурсу: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 061 "Журналістика" освітньої програми «Реклама і зв’язки з громадськістю» першого (бакалаврського) рівняПросяник О. П.
2023Подієвий PR: робоча програма навчальної дисципліни  для студентів спеціальності 061 "Журналістика" освітньої програми «Медіа-комунікації» першого (бакалаврського) рівняЗима О. Г.
2023Іміджологія: робоча програма навчальної дисципліни  для студентів спеціальності 061 "Журналістика" освітньої програми «Медіа-комунікації» першого (бакалаврського) рівняЗима О. Г.
2023Іміджологія: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 061 "Журналістика" освітньої програми «Реклама і зв’язки з громадськістю» першого (бакалаврського) рівняЗима О. Г.
2023Бренд-комунікації: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 061 "Журналістика" освітньої програми «Медіа-комунікації» першого (бакалаврського) рівняЛаріна К. В.
2023Бренд-комунікації: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 061 "Журналістика" освітньої програми «Реклама і зв’язки з громадськістю» першого (бакалаврського) рівняЛаріна К. В.
2021Інтернет-маркетинг. Методичні рекомендації до практичних завдань для студентів спеціальності 061 «Журналістика» першого (бакалаврського) рівняПтащенко О. В.; Афанасьєва О. М.; Салюк А. П.
2022Продакшн в медіа : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 061 ''Журналістика'' освітньої програми "Медіа-комунікації" першого (бакалаврського) рівняСтаркова Г. В.
2022Продакшн в медіа : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 061 ''Журналістика'' освітньої програми "Реклама і зв'язки з громадськістю" першого (бакалаврського) рівняСтаркова Г. В.
2022Корпоративна культура та корпоративні медіа: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 061 "Журналістика" освітньої програми «Медіа-комунікації» першого (бакалаврського) рівняЗима О. Г.
2022Корпоративна культура та корпоративні медіа: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 061 «Журналістика» освітньої програми «Реклама і зв’язки з громадськістю» першого (бакалаврського) рівняЗима О. Г.
2018Теорія і практика рекламної та PR-діяльності. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для студентів спеціальності 061 "Журналістика" першого (бакалаврського) рівняЗима О. Г.; Голуб М. О.
2021Права людини на свободу мирних зібрань: принципи, завдання та особливості журналістської діяльностіЗима О.
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 20 з 75