Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24786
Назва: Визначення ефективності державно-приватного партнерства
Автори: Мащенко М. А.
Кліменко О. М.
Теми: ефективність
державно-приватне партнерство
соціо-еколого-економічна безпека
держава
підприємство
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Мащенко М. А. Визначення ефективності державно-приватного партнерства / М. А. Мащенко, О. М. Кліменко. // Економічний розвиток і спадщина Семена Кузнеця : матеріали V наук.-практ. конф., 26–27 лист.а 2020 р. : тези допов.– Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 94-95.
Короткий огляд (реферат): Обґрунтовано, що важливого значення на сьогоднішньому етапі є забезпечення соціо-еколого-економічної безпеки економіки. Однією із умов якої є співпраця між державним та приватним сектором у формі державно-приватного партнерства. Досліджено, що в розвинених економіках державно-приватне партнерство є головним інструментом розвитку публічної інфраструктури, що забезпечує якісні та об'ємні інфраструктурні послуги відповідно до сучасних потреб. Це означає, що функції, які традиційно підпадають під юрисдикцію держави (інфраструктура, будівництво, ремонт, обслуговування та експлуатація тощо) та пов'язані з ними послуги, можуть бути передані приватному сектору за певних умов.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24786
Розташовується у зібраннях:Статті (ДУПАЕП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мащенко,_Клiменко.pdf289,58 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.