Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24845
Title: | Сучасні види інновацій у ресторанному бізнесі |
Authors: | Ставерська Т. О. Фролова Т. В. |
Keywords: | інновації інноваційні технології бізнес-процес інноваційний кластер ресторанний бізнес |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Ставерська Т. О. Сучасні види інновацій у ресторанному бізнесі. / Т. О. Ставерська, Т. В. Фролова. // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали XV міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. присв. видатному вченому-економісту О. Г. Ліберману, 13 лист. 2020 р. : тези допов. - Харків : ФОП Лібуркіна Л. М., 2020. - С. 296-299. |
Abstract: | Розглянуто суть інновації як результату творчого процесу та процесу отримання цього результату, їх роль у забезпеченні сталого розвитку і фінансової стабільності ресторанного бізнесу. Запропоновано удосконалену комбінаторну класифікацію інновацій в ресторанному бізнесі за критеріальними ознаками: маркетингові; продуктові (асортиментні); економічні; соціальні; організаційні; управлінські; ресурсні; технологічні; програмно-технічні (цифрові – як драйвер упровадження усіх інших компонент із утворенням повноцінного інноваційного кластеру). |
URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/24845 |
Appears in Collections: | Статті (МЕМ1) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
TEZU_Конкурентоспроможність та інновації_2020.pdf | 613,42 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.